Klantcase: Multiplus

foto__Jan van Multiplus
Jan van der Werff Algemeen Directeur Multiplus
+316 52 42 73 23

Over de organisatie

Hi, ik ben Jan van der Werff, algemeen directeur van Multiplus. Multiplus is een mediabedrijf gevestigd in Drachten dat op een breed speelveld actief is. Ik denk dat we mogen zeggen dat we met name sterk zijn in het helpen van bedrijven die actief zijn in de medische sector, onroerend goed en retail (MKB). Wij geven diverse vakbladen uit en ontwikkelen ons steeds meer richting een crossmediale partner van onze klanten.

Ondernemer aan het woord

Groeien en adviseren

Als organisatie willen we graag groeien. Dit zowel op het gebied van kennis en autoriteit, maar ook in omzet. Digitale ontwikkeling binnen onze organisatie is daarom een belangrijk speerpunt. Wij kwamen tot de conclusie dat we over te weinig digitale kennis en expertise beschikten om onze klanten goed te kunnen adviseren. Dit ging ten koste van de relatie met een aantal van onze klanten die hierin meer van ons verwachtten.

De diepte in

Door een specialist bij ons te detacheren heeft Ten Stripes ervoor gezorgd dat we meer de diepte ingaan op het gebied van online marketing. We hebben meer kennis ontwikkeld en gaan op een andere (betere) manier met klanten in gesprek waardoor we een betere propositie kunnen bieden. Daardoor helpen we de klant daadwerkelijk verder en creëren we continuïteit in de klantrelatie.

Ten Stripes is in staat gebleken om op een pragmatische, scherpe en tegelijkertijd ontspannen manier onze mensen op een hoger niveau te brengen. Onze adviseurs gaan nu met meer vertrouwen en beter beslagen ten ijs naar onze klanten. En dat betaalt zich uit; voor onze klanten, maar ook voor onszelf!

Ten Stripes aan het woord

Vanuit Ten Stripes hebben we senior performance marketeer Sebastiaan tijdelijk gedetacheerd bij Multiplus. Daarom laten we hem zelf even aan het woord:

“Wat ik aantrof bij Multiplus was een gedreven groep professionals die zelf al de nodige tijd hadden geïnvesteerd in hun digitale vaardigheden. Die gedrevenheid maakte het voor mij relatief eenvoudig om succesvol met de mannen aan de te werken. Samen zijn we eerst met de basis aan de slag gegaan en hebben daarna heel concreet een aantal klantcases opgepakt. Zo ben ik ook mee geweest naar hun klanten om gezamenlijk het gesprek te voeren. Heel gaaf om op deze concrete manier een bijdrage te leveren aan de toekomstbestendigheid van een organisatie.”

Zo goed en slim mogelijk presteren

De uitdaging van Multiplus is grotendeels opgelost. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom maken we nog steeds af en toe gebruik van Ten Stripes’ diensten. Enerzijds door via detachering samen te werken. Maar daarnaast zijn we nu ook samen aan het kijken naar hoe we ons totale portfolio zo goed en slim mogelijk kunnen presenteren. De strategische skills van Ten Stripes schakelen we daarvoor in.

Meer weten over onze samenwerking met Multiplus?