Klantcase: Parkos

foto__Arne Bos van Parkos
Arne Bos Managing Director at Parkos

Over de organisatie

Hi, ik ben Arne Bos van Parkos in Groningen. Ik ben geboren en getogen in Friesland, daarna in Groningen gaan studeren en uiteindelijk medeoprichter bij dit internationale bedrijf geworden. Bij Parkos helpen we reizigers met een goede parkeerplek bij luchthavens. Parkeren is relatief duur en mensen vinden het toch altijd spannend om hun waardevolle bezit ‘zomaar’ ergens achter te laten.

Wij helpen ze met het vinden van een goede en betrouwbare plek zodat ze stressvrij op vakantie gaan.

Arne aan het woord

Het probleem

Na het vertrek van een collega hadden we intern niet meer genoeg kennis van Google Ads om goede campagnes te blijven draaien. We investeren grote bedragen in dit kanaal. Heel belangrijk dus om hier goed rendement uit te halen.

Zodoende zochten we externe coaching zodat onze eigen marketeers de campagnes optimaal bleven inrichten. Tegelijkertijd zochten we ook een partij die op consultancybasis zou meedenken, meehelpen en meewerken. Want soms heb je gewoon wat extra handjes of een frisse blik nodig.

In-company marketeer

Ten Stripes is ons gaan helpen door SEA-specialist Sebastiaan bij ons neer te zetten. Eerst één middag in de week, later twee keer twee uur in de week. In die tijd dacht Sebastiaan concreet mee met onze eigen marketeers over hun keuzes binnen het online adverteren.

Daarnaast kregen we er met Ten Stripes een externe sparringpartner bij, enerzijds op strategisch gebied, voor vraagstukken over welke richting we op willen en hoe. Anderzijds kunnen we met hele praktische dingen bij ze terecht, zoals het aannemen van een nieuwe marketeer. Dan is het heel fijn om met een partij te sparren die weet hoe je iemands kennisniveau kunt peilen.

Ten Stripes aan het woord

Sebastiaan: “Door de snelle groei van Parkos is het maken van goede keuzes binnen hun marketing duidelijk erg belangrijk. Hierin vonden we, meteen al bij de start van Ten Stripes, een goede match. Door van buitenaf naar de marketing van Parkos te kijken is het voor ons mogelijk om continue nieuwe ideeën uit te werken en met een frisse blik hun interne marketeer te begeleiden.  

In de vier uur dat ik wekelijks bij Parkos ben, houd ik me vooral bezig met het optimaliseren en automatiseren van de Google Ads campagnes, evaluatie van de doelstellingen en het gezamenlijk testen en experimenteren. Heel erg gaaf dat we op deze manier bij kunnen dragen aan de groei van dit mooie bedrijf. Daar zijn we erg trots op!”

Hoog kennisniveau

Nu anderhalf jaar later zijn we nog steeds erg tevreden. Het contact verloopt erg goed, de uren worden netjes gemaakt en het kennisniveau is hoog. Met name dat laatste is opvallend: dat heb ik nog niet eerder zo hoog gezien bij andere marketingbureaus. En dat Ten Stripes dat combineert met hands-on bij ons op locatie werken is ideaal.

Ten Stripes biedt Parkos wat dat betreft de perfecte oplossing. We zouden ze daarom van harte aanraden.

Meer weten over onze samenwerking met Parkos?