Gratis Quickscan impact

Impact meten en communiceren

Welke impact maak jij met jouw bedrijf en hoe meet en communiceer je dat? Je hebt voor jezelf waarschijnlijk al een goed beeld van hoe jij bijdraagt aan een betere wereld, maar dat is lang niet voor iedereen duidelijk of mensen geloven het niet. 

Als je je aanmeldt voor deze gratis Quickscan analyseert onze impact marketeer de manier waarop jouw organisatie nu impact meet en communiceert. Daarnaast krijg je handige tips om direct met jouw impact aan de slag te gaan en je positieve impact te vergroten.

Hieronder zie je een voorbeeld van een onderdeel van de analyse die we voor je doen.

quickscan

Wanneer je een Quickscan aanvraagt, wordt jouw bedrijf op de volgende drie punten onder de loep genomen:

  1. Strategisch fundament
  2. Impactcommunicatie
  3. Impactresultaten

Deze drie punten worden beoordeeld op basis van wat te zien is op jullie digitale communicatiekanalen (want dat is het enige wat we kunnen zien, natuurlijk).

Na het bekijken van de Quickscan zie je hoe de impactcommunicatie via je communicatiekanalen nog te verbeteren valt. Hier beginnen, helpt jou om het verhaal van je bedrijf nog beter te vertellen!

Wil jij nu alvast je impact op een betere wereld op een eenvoudige manier communiceren? Meld je dan gratis aan bij SDG Impact en begin met het communiceren van jouw impact naar de buitenwereld!

Ook nieuwsgierig geworden naar de Quickscan? 

[contact-form-7 id=”6249″ title=”Quickscan impact communiceren en meten”]