Amber Slump - junior social media specialist
Nee heb je, ja kun je krijgen

Amber Slump - The Impact Project-manager

Amber Slump

Amber, hoe krijgen we jou chagrijnig?

Ik word toch wel erg chagrijnig van mensen die beloftes niet nakomen en stiekem ook van het verliezen van een potje volleybal. En ohja, een ochtendmens ben ik ook niet helemaal….

Enneh, wat is je beste eigenschap?

Ik ben erg nieuwsgierig aangelegd en wil graag veel leren. Verder kan ik mezelf wel aardig gedisciplineerd noemen want als ik ergens aan begin ga ik er met de volle 100% voor. 

En je slechtste eigenschap dan?

Ik wil altijd zoveel mogelijk doen op een dag waardoor tijd voor mezelf vrijmaken er nog wel eens bij in schiet. 

Durf je te vertellen wat je grootste fout ooit geweest is?

Een mens maakt nou eenmaal veel fouten en gelukkig ik ook. Mijn grootste fout weet ik niet direct, maar recentelijk heb ik een uur lang gezocht naar een rode ‘Swapfiets’ terwijl de mijne toch echt blauw is  

Wat is je beste zakelijke actie?

Een recordomzet draaien als kersverse leidinggevende in een restaurant waar we vooral werkten met jonge mensen zonder ervaring. Veel stress, snel schakelen en achteraf een heleboel voldoening. 

Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik op alle toffe dingen die ik in mijn (vrije korte) leven al heb mogen doen door vooral erg hard te werken en altijd op zoek te willen gaan naar uitdagingen. Door altijd mezelf te blijven zijn veel dingen op mijn pad gekomen en daar ben ik stiekem best wel trots op 😉 

Even minder zakelijk; met wie zou je een dag willen ruilen?

Ik zou wel willen ruilen met een topsportster. Met zoveel discipline trainen voor je lievelingssport en daarin ook resultaten zien, mega tof! Ik denk dat ik dan toch kies voor Robin de Kruijf, midspeelster van het Nederlands Dames volleybalteam. 

En als je mocht kiezen, welke superpower zou je dan willen hebben?

Onzichtbaarheid lijkt me wel erg interessant. Een situatie bekijken zonder dat je er zelf volledig in zit, daar ga ik wel wat van kunnen leren. 

Heb je ook hobby’s trouwens?

Ik heb toch wel een grote liefde voor volleybal. Het gevoel dat je ervaart wanneer je een ‘killblock’ maakt is echt het beste gevoel ooit. Van veel sporten word ik blij, dus kom maar op met de Small Group Trainingen!

Is er ook een liedje die je echt niet uit je hoofd krijgt?

Vakantie van Dopbwoy en Jonna Fraser is hét vakantieliedje van mij en m’n vriendinnen van de afgelopen zomer. Dus wanneer ik dat nummer draai houd ik het de hele dag in mijn hoofd! 

Marketingvraag: Wat heb je het laatst gegoogled?

Ik heb het laatst gegoogled waar ik het goedkoopst een nieuwe rugtas kan kopen die ik al een hele tijd wilde aanschaffen. Als verjaardagscadeautje voor mezelf toch maar besloten om deze te gaan kopen.

Wat vind je de beste manier om jou weekend te beginnen dan?

Het liefst start ik mijn weekend met een hele toffe vrijmibo die stiekem tot in de late uurtjes doorgaat… 😉 

Enneh, wat vind je van duurzaamheid?

Duurzaamheid vind ik zeker iets belangrijks waar meer aandacht aan geschonken moet worden! Ik ben zelf nog in de ontdekkingsfase over hoe ik duurzaamheid het beste kan toepassen in mijn leven.

Waarom werk je bij Ten Stripes?

Ten Strips is dé plek waar je als stagiair kan leren, fouten mag maken en weer kan opstaan. Je wordt in het diepe gegooid, maar ook goed begeleid. En echt het hele team staat voor je klaar, dus één van de betere stageplekken als je het mij vraagt. 😉 

Heb je tot slot nog een favo quote?

‘Nee heb je, ja kun je krijgen’. Als je de stoute schoenen aan durft te trekken kom je in mijn ogen erg ver. Door te blijven vragen heb je altijd een kans op een ‘ja’ en haal je er misschien wel iets tofs uit! 

Keertje afspreken met Amber?