Dio Jolink - Junior SEO Specialist
Denk in oplossingen, niet in problemen

Dio Jolink - Junior SEO specialist

Dio Jolink

Dio, hoe krijgen we jou chagrijnig?

Als mensen dingen zeggen te gaan doen, maar ze het uiteindelijk laten afweten.

Enneh, wat is jouw beste eigenschap:

Ik ben erg behulpzaam. Ik geef graag advies en dan vind ik het leuk om te zien als mensen er ook daadwerkelijk iets mee doen. Ook ben ik zeer doelgericht. Als ik iets wil bereiken dan zet ik mij vol in om tot het beste resultaat te komen.

En je slechtste eigenschap dan?

Ik zeg iets te vaak ja als anderen iets van mij vragen. Af en toe moet ik mijn grenzen wat beter leren kennen.

Durf je te vertellen wat je grootste fout ooit geweest?

Niet in de zijspiegels kijken terwijl ik achteruitreed met de bezorg auto. Ging niet helemaal goed…

Wat is jouw beste zakelijke actie?

De verjaardag van mijn voetbalvereniging organiseren die altijd groots gevierd wordt. Het was een groot succes en ik heb hier veel (zakelijke) contacten aan overgehouden. Daarnaast was het ook nog erg leuk om te doen.

Waar ben je eigenlijk het meest trots op?

Op de beslissing om door te gaan met leren in plaats van te stoppen bij het punt dat ik al had bereikt. Door steeds verder te kijken naar de toekomst en uitdagingen aan te gaan, heb ik veel meer bereikt in het leven.

Even minder zakelijk: met wie zou je een dag willen ruilen?

Ed Stafford, het lijkt mij fantastisch om te kunnen overleven in de wildernis door alleen de natuur om je heen te gebruiken.

En als je mocht kiezen, welke superpower zou je dan willen hebben?

Dat ik kan vliegen. Nooit meer dat gezeik met in de file staan of wachten voor stoplichten en je kan altijd genieten van een mooi uitzicht.

Heb je ook hobby’s trouwens?

Ik vind het leuk om te voetballen op hoog niveau in de vijfde klasse waar ik nog weleens een doelpuntje meepak en ik ga altijd op wintersport om te skiën wat ook altijd leuk is om te doen. Met name de après ski.

Is er ook een liedje die je echt niet uit je hoofd krijgt?

De vlieger van André Hazes, het is ook echt een topnummer

Marketingvraag: wat heb je het laatst gegoogeld?

Hoeveel doelpunten Arjen Robben heeft gemaakt in zijn carrière. Na zijn rentree bij FC Groningen wilde ik wel weer even kijken wat voor fantastische statistieken hij heeft. 

Wat vind je de beste manier om jouw weekend te beginnen dan?

Het liefst trek ik zo snel mogelijk een biertje open om het weekend even goed in te duiden met als vervolg nog wel een paar extra van die dingen, zolang er maar gezelligheid is.

Ohja: wat vind je eigenlijk van duurzaamheid?

Duurzaamheid vind ik een zeer belangrijk punt. Er moet gekeken worden naar de toekomst en daar is duurzaamheid een groot onderdeel van.

En waarom werk je eigenlijk bij Ten Stripes?

Als stagiair leer je bij Ten Stripes ontzettend veel en je hebt een fantastisch team om je heen. Kortom, het is de mooiste plek om stage te lopen!

Heb je tot slot nog een favo quote?

‘Denk in oplossingen, niet in problemen’. Als je alleen maar denkt in problemen zul je nooit tot de oplossing van die problemen komen. Onderneem actie in plaats van stil te blijven zitten.

Keertje afspreken met Dio?