Lucinde Terluin - Head of Content Strategy
Voor stress ga je maar naar huis!

Lucinde Terluin - Head of Content Strategy

Lucinde Terluin

Who dis?

Lucinde, hoe krijgen we jou chagrijnig?
Wanneer ik iets prachtigs in mijn hoofd heb maar dit er niet uitkomt omdat het programma niet doet wat ik wil, of omdat mijn computer sloom is. Ik heb echt een hekel aan zitten priegelen. Daar word ik zo kriegel van. En als ik honger heb. Maar dat noemen ze tegenwoordig hangry, ofzo?

Enneh, wat is je beste eigenschap?
Ik ben graag eerlijk. Als iets me niet zint of als ik vind dat het anders of beter kan/moet dan zeg ik dat gewoon. Niet altijd even makkelijk en handig, maar dan weet men wel waar ze aan toe zijn. Andersom vind ik het ook prima als mensen dat bij mij doen.

En je slechtste eigenschap dan?
Ongeduldig zijn… Niet per se omdat alles snel-snel moet, want kwaliteit kost natuurlijk tijd. Maar meer in het kader van slome computers, mensen die hun eigen zin doordraven of afspraken die niet nagekomen worden. Dan heeft mijn geduld een zeer kort lontje. Oeps!

Durf je te vertellen wat je grootste fout ooit geweest?
Och, ik heb genoeg fouten gemaakt.. De grootste kan ik zo even niet verzinnen. Wat ik wel weet is dat assumption the mother of all fuckups is en dat even checken beter voelt dan op je donder krijgen. Zakelijk gezien dan hé. Prive ben ik wel van de ach nou ja, in plaats van maar wat als

Heb je dan wel een concreet antwoord over jouw beste zakelijke actie ooit?
Zeker! Dat was toen ik voor een klant een LinkedIncampagne mocht opzetten die heeft geresulteerd in een (dik!) contract met een voor hem nieuwe klant. Dat was ontzettend gaaf.

Ben je daar het meest trots op?
Wel trots, niet het meest. Het meest trots ben ik op dat ik alles wat ik tot nu toe heb bereikt zelf heb gedaan. Geen shortcuts of slimmigheidjes, gewoon keihard bikkelen en doorzetten. Daardoor heb ik nu een droombaan, een heerlijk huisje waar ik graag in thuiskom en een (sport)ritme dat helemaal bij mij past.

Even minder zakelijk: met wie zou je een dag willen ruilen?
Met mijn kat. Alhoewel dat technisch gezien niet een persoon is. Maar zeker wel een persoontje. Dat beest heeft een luizenleven. Een echt kattenleven. Vet origineel en weinig inspirerend antwoord hé? I know…

En als je mocht kiezen, welke superpower zou je dan willen hebben?
De power om de wereld te verlossen van al het dierenleed. Als ik die filmpjes op Facebook of de reclames van IFAW op de tv voorbij zie komen kan ik wel janken!

Heb je ook hobby’s trouwens?
Ik sport bijna iedere dag. Hierin wissel ik af tussen fitnessen en kickboksen. Heerlijk. Daarnaast hang ik ook echt graag, als een ontzettende luilak, op de bank met een goed boek of een leuke serie.

Is er ook een liedje die je echt niet uit je hoofd krijgt?
Liefde in de lucht van Kraantje Pappie. Dat komt vooral omdat Sebastiaan dat liedje steeds aan zet op kantoor… “Gelukkig hangt er lieeeefdeee in de lucht.” Aargh!

Marketingvraag: wat heb je het laatst gegoogeld?
11 dingen waar je geen talent voor nodig hebt. Daar heb ik toen ook meteen maar een blog over geschreven.

Wat vind je de beste manier om jou weekend te beginnen dan?
Bij mij is het bijna altijd Fridaynight at the bar.  De bar-bell welteverstaan. Ik vind het heerlijk om op vrijdagavond lekker de tijd te nemen in een lege sportschool. Koptelefoon op, even de week loslaten.

Tegenwoordig doen we trouwens ook even een rondje Mariokart met de buur Kiener E-commerce. Ik geef toe: altijd winnen wordt een beetje saai, maar het is een goede manier om te ontspannen.

Enneh, wat vind je van duurzaamheid?
Superbelangrijk! En daarom iets waar iedereen serieus over na zou moeten denken. Je hoeft echt niet maximaal vegan te zijn en overal de fiets voor te pakken om iets bij te dragen. Juist die kleine stapjes (naar meer bewustzijn) gaan het grote succes maken.

Waarom werk je bij Ten Stripes?
Omdat ik nog nooit met zo veel plezier naar m’n werk ben gegaan. Mijn collega’s zijn slim, grappig, superscherp en stuk voor stuk allemaal ontzettend authentiek. Dat, de psychologische vrijheid die bij ons heerst en elke dag weer werken aan een gezamenlijk doel, maakt dat iedere dag weer een feest is.

Heb je tot slot nog een favo quote?
“Dan doe je dat toch gewoon… Of: voor stress ga je maar naar huis.”

P.S. Waarom word je blij van marketing?

Keertje afspreken met Lucinde?