Don't worry until there's something to worry about

Tamara Bakker - Customer Journey Specialist

Tamara Bakker

Who dis?

Tamara, hoe krijgen we jou chagrijnig?
Onnodig naar me toeteren. Ik HAAT dat.

Enneh, wat is jouw beste eigenschap:
Een combinatie van nieuwsgierigheid en spontaniteit. Deze twee brengen me vaak heel ver!

En je slechtste eigenschap dan?
Ik kan soms een beetje ongeduldig worden en dan dingen gaan invullen voor een ander. Ook ben ik een echte piekeraar. Ik ben niet bang om wat te zeggen of te doen, maar kan er dan achteraf ook echt dagenlang over nadenken.

Durf je te vertellen wat je grootste fout ooit geweest?
Tiger King aflevering 1 kijken…

Wat is jouw beste zakelijke actie?
De eerste Dragqueen Bingo van Groningen organiseren! Het was een zelfbedacht evenement voor een minor en het was zo tof! Een paar maanden later organiseerden we ook nog een middelgrote kerstmarkt, dat was echt pittig maar zo leerzaam.

Waar ben je eigenlijk het meest trots op?
Dat ik de keuze heb gemaakt om door te studeren na mijn HBO. Hierdoor kon ik langer nadenken over mijn toekomst en heb ik hele mooie kansen op mijn pad gekregen! Ook ben ik stiekem wel een beetje trots dat ik één hele ronde voor Jasper heb gereden bij Mario Kart (alsnog verloren).

Even minder zakelijk: met wie zou je een dag willen ruilen?
Het lijkt me heel leuk om een dag te ruilen met Jennifer Aniston toen ze nog in Friends speelde (als Rachel). Ik ben een grote fan van de serie en ik denk dat er stiekem ook wel een actrice in mijn schuilt.

En als je mocht kiezen, welke superpower zou je dan willen hebben?
Teleporteren! Ik weet dat men zegt ‘’its about the journey not the destination’’, maar die mensen kunnen niet teleporteren. Plus: het is duurzamer dan vliegen!

Heb je ook hobby’s trouwens?
Ik ben een echte regeltante, van het organiseren van een feestje tot het plannen van een vakantie. Daarnaast hou ik van eten, koken, borrelen, muziek maken en keihard zingen als ik weer eens bij mijn ouders thuis ben!

Is er ook een liedje die je echt niet uit je hoofd krijgt?
Geen liedje, maar wel het deuntje van Bad Guy van Billie Eilish.

Marketingvraag: wat heb je het laatst gegoogeld?
Waarom je zo vaak moet plassen van thee. Als ik me iets afvraag zoek ik het meteen op. Zo weet ik vaak ook allemaal feitjes waar je helemaal niks aan hebt!

Wat vind je de beste manier om jou weekend te beginnen dan?
Chill kleding aan, muziek op volle toeren en lekker door het huis heen dansen en zingen terwijl ik aan het koken ben (of nog beter: dat er voor me gekookt wordt!).

Heb je trouwens een favo quote?
”Don’t worry until there’s something to worry about”, uit mijn favoriete serie ‘Jane the Virgin’ (ik pas het alleen niet altijd toe).

Ohja: wat vind je eigenlijk van duurzaamheid?
Logisch en belangrijk! Ik ben zelf al een aantal jaren veel bewuster bezig met duurzaamheid en het milieu. Om me heen hoor ik mensen weleens zeggen dat ze het teveel moeite vinden of niet weten waar ze moeten beginnen. Tegen die mensen wil ik zeggen: begin gewoon ergens! Eet een dagje minder vlees of stap over van plastic flesjes naar een herbruikbare variant. Het hoeft niet allemaal perfect. Als je al een klein beetje duurzamer leeft, is het al beter dan helemaal niets!

En waarom werk je eigenlijk bij Ten Stripes?
Omdat Ten Stripes een tikkeltje rebels is, en daar hou ik van! Daarnaast word ik omgeven door creatieve mensen die me energie geven om toffe dingen te doen, mag ik met veel dingen meedenken en draag ik ook nog eens bij aan een betere wereld… wat wil je nog meer!

Keertje afspreken met Tamara?