Minister van de nieuwe economie

Stem op Bart.

Bart Joling - de Minister van de nieuwe economie

Vaak ben je te bang”, is dé quote waarmee Bart Joling Ten Stripes opstartte. Niet bang voor verandering, bang voor transitie of bang om het verschil te maken. Gewoon vol gas vooruit.

Lees hier het verkiezingsprogramma

Over Bart én Ten Stripes

Met Ten Stripes, een marketingbureau met een duurzaam karakter, was Bart vastbesloten om het verschil te maken. En niet te bang te zijn om het verschil te maken.

Bart: “Met Ten Stripes besloten we ons te richten op duurzame bedrijven of bedrijven met duurzame ambities. Omdat we de nieuwe economie groter willen maken dan de traditionele economie (onze missie), en bedrijven die de wereld beter willen maken willen helpen groeien en bloeien.

Bart Joling - Minister van de nieuwe economie

Duurzame stappen, het is makkelijker dan je denkt.

Ten Stripes doet dat sinds 2018. In de afgelopen 2,5 jaar kreeg duurzaamheid steeds meer vorm bij Ten Stripes. Een wall of impact, de Sustainable Development Goals, Marketing 3.0, met kleine stapjes vooruit én met grote ambities.

En dat is waar het over gaat, in de nieuwe economie: kleine stapjes met grote impact. Duurzame stappen hoeven niet groot te zijn. Daardoor worden ze verlammend, onrealistisch, niet haalbaar. Juist de kleine stappen, de kleine successen, daarmee gaan we het verschil maken!’

Vaak ben je te bang -Quote Minister van de nieuwe economie

Een groen succesje, nu!

Durf jij je gewoonten om te zetten in duurzame stappen? Durf jij samen te werken voor een duurzame wereld waarin je niet per se geitenwollen sokken hoeft te dragen? Durf jij gewoon te dóen? Begin dan nu met doen en stem op Bart als de nieuwe Minister voor de de Nieuwe Economie. Vaak ben je te bang. Maar nu niet, toch? 😉

Duurzaamheid met de Minister van de nieuwe economie

Bart als Minister van de Nieuwe Economie?