Open brief naar onze klanten en relaties

Gewaardeerde relatie,

Als marketingbureau hebben we het veel over impact; positieve maar ook negatieve. We vertellen onze klanten transparant te zijn over de impact die je maakt op mens, milieu en economie. De missie van Ten Stripes is om De Nieuwe Economie groter te maken dan de traditionele door de inzet van marketing 3.0-strategieën.

Sinds mei 2018 knokken we elke dag keihard om dat samen met jou te realiseren. En dat gaat gelukkig heel goed, maar zoals je als ondernemer kunt beamen, is dat geen mooi geplaveid pad naar succes. En net op het moment dat we de boel mooi op de rit lijken te hebben: corona.

Een derde van onze vaste klanten heeft al aangegeven onze dienstverlening voorlopig te willen pauzeren. Logisch ook, dit zijn klanten in de reisbranche, bedrijven die producten uit Amerika importeren en bedrijven die hun conversies met 84% zien droppen, dus no hard feelings beste klant!

Nog eens een derde van onze omzet is onzeker over onze samenwerking. Niemand weet immers wat er precies gaat gebeuren. En ook daar hebben we alle begrip voor.

Het laatste derde deel van ons klantenbestand heeft aangeven juist nu 100% de gezamenlijke activiteiten te willen continueren. En ook dat snappen we.

We zien namelijk dat onze klanten met een goed verhaal, juist nu, op erg veel sympathie van hun klanten kunnen rekenen. Storytelling werkt beter dan ooit tevoren!

Dus we geven niet op. Sterker nog, als deze ellende voorbij is, verwachten we dat bedrijven die, naast het verdienen van geld, zich bezighouden met maatschappelijke problemen (lang leve de SDG’s!!) zullen floreren als nooit tevoren. Die overtuiging geeft ons veel energie!

Want juist in tijden van crisis worden we creatief en zijn we er voor elkaar. Daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om zaken met ons te blijven doen, maar dan net even anders, zodat het nu net even beter past.

Dit houdt in: wij blijven de werkzaamheden doen zoals afgesproken of maken nieuwe afspraken over werkzaamheden (investeer nu in je website, SEO en CRO!). Daarmee houden wij onze mensen aan het werk en ben jij na corona op volle oorlogssterkte om jouw bedrijf weer te laten groeien en bloeien.

Wat bieden we aan:

Op krediet samenwerken aan jouw succesvolle toekomst. En die succesvolle toekomst is nabij!  Ten Stripes is bereid hier risico in te nemen. Wij versturen je de eerste van de maand gewoon een factuur, maar de betalingsvoorwaarden zijn flexibel. Wat die voorwaarden zijn stemmen we in goed vertrouwen af. In het beste geval betaal je ons snel, omdat je het je kunt permitteren. In het slechtste geval betaal je pas na een half jaar.

Daarnaast versoepelen we de inschrijving voor The Impact Project. Een project waar we kosteloos (niet gratis) aan de slag gaan met het vertellen van jouw oprechte én ijzersterke bedrijfsverhaal. Bekijk de pagina voor de voorwaarden en de dagen dat je mee kan doen.

Wat vragen we daarvoor terug?

Hiervoor vragen we om vertrouwen en transparantie van jouw kant. Neem ons mee in jouw persoonlijke situatie. En we bedenken samen wel iets om de marketingkant van jouw bedrijf een boost te geven.

Deze coronacrisis heeft een gigantische impact op ons allemaal. En met deze maatregel hopen wij de continuïteit van zowel jouw als ons bedrijf en de geweldige mensen die hier werken te kunnen garanderen.

We zullen met al onze relaties persoonlijk contact opnemen om het voorstel te bespreken. We gaan uit van 100% vertrouwen. Aan de motivatie van het team van Ten Stripes zal het niet liggen.

Stay strong, keep positive!

Team Ten Stripes