Social Media

Overal zichtbaar met Social

Instagram, Facebook, LinkedIn, soms zelfs ook nog Twitter, Pinterest en YouTube. Veel ondernemers zetten social media in om meer zichtbaarheid te creëren.

De inzet van social media is een beproefde vorm van marketing die je kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Maar net zoals bij alle andere vormen van marketing is een strategie de basis van goed presterende kanalen.

Sociale kanalen

Strategische social media

Om deze strategie goed neer te zetten, nodigen we je graag uit voor een sessie contentstrategie. Tijdens deze sessie gaan we met jou:

  • 1001 ideeën generen om je doelgroep te bereiken, verblijden, verrassen, en te inspireren;
  • Content indelen bij de juiste customer journey fase;
  • Thema’s koppelen aan de 1001 ideeën;
  • Kanalen koppelen aan de verschillende thema’s.

Na deze sessie krijg jij een volledige social media strategie. Indien gewenst maken wij op basis van deze strategie een contentkalender voor een bepaalde periode. Zo hoef jij niet iedere keer weer nieuwe dingen te bedenken, maar heb je de mogelijkheid om terug te vallen op de 1001 ideeën die je op papier hebt staan.

Uitvoering en implementatie

Met een contentkalender op tafel bepaal jij of je de implementatie en/of uitvoering zelf wil doen, of dat wij (een deel) voor jou uit handen nemen. Je kunt bijvoorbeeld:

  1. ‘normale’ posts zelf plaatsen en advertenties + campagnes door Ten Stripes laten doen;
  2. de uitvoering bij Ten Stripes neerleggen en alleen ad hoc momenten bij ons aanleveren (zoals die ene tevreden klant die langskomt met een bosje bloemen);
  3. zelf je sociale kanalen beheren en onze specialist de data-analyse laten doen voor verbetering van het kanaal en je website.

Analyse en verbetering door data

Om alles uit je social media te halen, is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van cijfers, data en prestaties. Die informatie is ook handig om mee te nemen naar je andere kanalen zoals je website of je Google Ads account. Welke posts doen het goed en welke niet? Waardoor stijgt jouw bereik en welke posts zijn het meest geschikt om mee te adverteren?

Uiteraard zorgt de specialist van Ten Stripes ervoor dat jij hiervan op de hoogte blijft en onderbouwde beslissingen kunt nemen voor verdere of nieuwe stappen.

De social media kanalen

Van Facebook tot LinkedIn en van Pinterest tot Instagram: we laten jou graag zien hoe bepaalde kanalen samenwerken en hoe de social media jou helpen om relevant te zijn bij je doelgroep. Samen maken we de beste boodschap via het juiste kanaal. Ben je er klaar voor om je bedrijf een boost te geven?

Aan de slag?