Het verhaal van..

IJzersterke verhalen van onze klanten

Wij werken samen met klanten die een ijzersterk verhaal hebben en die delen we graag met jullie! Deze plek staat vol mooie, inspirerende, krachtige en duurzame verhalen van onze klanten. Lees snel verder…

foto__
Ebikesets Een leven lang fietsen!

Over de organisatie

Bij Ebikesets zien ze de werkzaamheden die ze uitvoeren echt als een ambacht met veel verschillende mogelijkheden. Het doel? Het zo gemakkelijk mogelijk maken om de auto te laten staan en om van je eigen vertrouwde fiets een elektrische fiets te maken. Hiermee zorgen ze ervoor dat fietsen een tweede leven krijgen, er meer wordt bewogen en steden een stukje schoner worden. Op elke fiets past een set van Ebikesets! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw fiets? Neem eens een kijkje op de website!

Wij werken mee aan de volgende SDG's

 • Goede gezondheid en welzijn
 • Industrie, innovatie en infrastructuur
 • Ongelijkheid verminderen
 • Verantwoorde consumptie en productie
 • Duurzame steden en gemeenschappen
foto__
Breath In Balanz Wereldwijd iedereen een goed ademhalingspatroon.

Over de organisatie

Bijna 10 procent van de gezonde bevolking heeft een verstoorde ademhaling die bijvoorbeeld ontstaan door stress en angst. Dit kan allerlei gevolgen hebben op je lichamelijke en psychische gezondheid. BreathinBalanz heeft een methode ontwikkelt waarmee je je adempatroon verbeterd en hersteld. Dit doe je met behulp van het trainingsprogramma uit de app en een sensor die je ademfrequentie meet en je voortgang bijhoudt. Door jarenlange ervaring, de unieke combinatie en een omgebouwd trainingsprogramma, levert de BreathBalanz jou directe gezondheidswinst op. Met de BreathBalanz maak je daadwerkelijk een grote impact op je eigen gezondheid. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website!

Wij werken mee aan de volgende SDG's

 • Goede gezondheid en welzijn
 • Partnerschap om doelstellingen te bereiken
foto__
Juwelier & Opticien Luitjens Via elk contact en bij elke handeling een bijdrage leveren aan het vergroten van de ervaren eigenwaarde van haar klanten.

Over de organisatie

De etalages en vitrines van Juwelier & Opticien Luitjens laten niet alleen met zorg samengestelde collecties zien; ze vertellen ook verhalen. Verhalen van bijvoorbeeld tradities, trends en techniek. De verhalen achter de horloges, sieraden en brilmonturen komen tot leven wanneer ze door het team van enthousiaste vakmensen worden verteld. Met een oppervlakte van maar liefst 500 vierkante meter heeft het familiebedrijf een indrukwekkende winkel die al meerdere generaties een belangrijke regiofunctie bekleed, maar ook zij gaan met de tijd mee. Binnenkort gaat de nieuwe webshop namelijk live! Neem snel een kijkje op de website of bezoek de winkel in Musselkanaal!

foto__
Fairtrade Original Door het ontwikkelen van lokale handelsketens maken wij eerlijke eten en drinken bereikbaar voor iedereen.

Over de organisatie

Fairtrade Original is al sinds 1959 bezig met meer directe en eerlijke handel. Ze zetten hun eigen handelsketens op en gaan zelf in gesprek met boeren en producenten van over de hele wereld. Op dit moment liggen de meer dan 100 producten van dit foodmerk door heel Nederland. Daarnaast vind je hun bekende Aziatische producten zoals Thaise curry's en kokosmelk zelfs over de grens in de Duitse en sinds kort ook in de Franse schappen. Met hun missie: 'Eerlijk eten en drinken bereikbaar maken voor iedereen' dragen zijn met hun producten van de origine bij aan wereldwijd eerlijke handel. Meer weten over Fairtrade Original? Kijk eens op Fairtrade Original !

Wij werken mee aan de volgende SDG's

 • Waardig werk en economische groei
 • Leven op het land
 • Geen armoede
 • Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 • Ongelijkheid verminderen
 • Verantwoorde consumptie en productie
 • Geen honger
foto__Proud Breast
ProudBreast Verbinden en inspireren om zorgeloos je zelf te mogen zijn

Over de organisatie

Oktober is borstkankermaand en daarom starten we de eerste week met het verhaal van Suzanne en Clary van ProudBreast. Beide vrouwen zijn op hun eigen manier in aanraking gekomen met borstkanker. Zo is dan ook hun missie ontstaan om wereldwijd vrouwen met één of géén borst, te verbinden, te inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn. Want zoals ze zelf zeggen: ‘Het gaat niet over doodgaan, maar over leven na kanker, leven met één of geen borst. Dit leven zou een cadeau moeten zijn, een fase waarin je optimaal geniet van het leven en de kansen die je krijgt.’

Wij werken mee aan de volgende SDG's

 • Goede gezondheid en welzijn
 • Industrie, innovatie en infrastructuur
 • Partnerschap om doelstellingen te bereiken