Voice Search

Hey Google!

Voice search neemt razendsnel toe in populariteit. Dit is te zien in zowel de verkoop van smart speakers als het gebruik van de stemassistent op mobiel. Deze opkomende markt zit vol met kansen. Dus ook voor jouw organisatie. Als pioneer op het gebied van voice search helpt Ten Stripes je graag met de optimalisatie of het opzetten van een gehele dialoog.

Mogelijkheden met Voice Search

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van voice search optimalisatie. Met name optimalisatie op bedrijfsniveau is erg interessant. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld te vragen: “Hey Google, hoelaat opent Ten Stripes?”. Maar ook bedrijfsspecifieke vragen kunnen worden ingeschoten, denk hierbij aan: “Hey Google, welke online marketing diensten biedt Ten Stripes aan?”

Lokale vindbaarheid

Lokale vindbaarheid wordt ook steeds vaker gebruikt binnen voice search. Inspelen op vragen als ‘Wat is het best beoordeelde restaurant in de buurt?‘ of ‘Wat is het goedkoopste hotel binnen 5 kilometer?‘ biedt vele kansen voor winkeliers en horeca bedrijven.

Toekomst van Voice Search

De toekomst van voice search ziet er rooskleurig uit. In Amerika is het zoeken met stem al de normaalste zaak van de wereld. In Nederland nog niet, maar de markt is groeiende en het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat voice search volledig geadopteerd is. In het jaar 2020 zou zelfs meer dan de helft van alle zoekopdrachten plaatsvinden middels voice search. Ben jij er dan al zo ver?

Wat doen wij voor jou?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor voice search. Dat consumenten van alles kunnen vragen over jouw bedrijf en de stemassistent netjes het juiste antwoord geeft. Denk hierbij aan de standaardvragen als:

  • Wat zijn de openingstijden van bedrijf x?
  • Waar zit bedrijf x gevestigd?
  • Hoe wordt bedrijf x beoordeeld?

Maar ook specifieke vragen afgestemd op jullie bedrijf:

  • Wat is er deze week bij de bedrijf x in de aanbieding?
  • Wanneer is het volgende evenement van bedrijf x?

Wil jij weten welke voice search kansen er voor jouw organisatie liggen? Kom gerust eens langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Vindbaar zijn via voice search?