Onze diensten

Neem contact op

Hier gaan we jou bij helpen.

Je hebt onze blogs gelezen en denkt: “deze Ten Stripes mensen zou ik wel aan het werk willen zetten voor mijn bedrijf”.

Heb jij even geluk, dat is ons werk! Maar wat kunnen wij je allemaal bieden? Hieronder vind je de werkzaamheden die wij het beste kunnen. Dus, met wat kunnen wij jou helpen?

We hebben vier opties voor je:

Leer jouw verhaal vertellen aan de juiste doelgroep
Marketingstrategie uitwerken
Gewoon jouw marketing doen
Jouw duurzame bedrijf goed onder de aandacht brengen

Leer jouw verhaal vertellen aan de juiste doelgroep

Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken? Deze vraag krijgen we vaak en vinden we te gek. Elk bedrijf heeft een verhaal en samen jou en je team gaan we het verhaal van jouw organisatie oprecht en ijzersterk vertellen. De basis hiervoor zijn je missie, visie en kernwaarden.

Samen gaan we jouw verhaal ontdekken en heel krachtig op papier zetten. Dat kan je dan gebruiken op je website, in je advertenties, op je social media én op je over ons pagina. Je verhaal en je taalgebruik wordt overtuigender en krachtiger. En dat levert je ook meer klanten op.

We leren je hoe je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf, maar eerst moeten we het samen ontdekken. Begin het gesprek door contact op te nemen met ons.

Marketingstrategie uitwerken

Een marketingstrategie voor je merk bestaat uit meerdere factoren. Dit is het bepalen welke kanalen het beste zijn om te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld Google, LinkedIn, Facebook, je website. We bepalen wie je doelgroep is en hoe je die bereikt.

En als je die kanalen eenmaal hebt, welke boodschap is dan de beste op dat kanaal? Hoe pak je je naamsbekendheid aan, met welk budget moet je adverteren, en hoe zit de klantreis in elkaar? Is er laaghangend fruit dat je meteen kunt plukken?

We bekijken al deze factoren, en nog meer. We bedenken hoe jouw huisstijl ingezet kan worden, welke tone of voice voor jouw merk het beste past. In dat alles houden we rekening met jouw doelen en wensen, want jij kent jouw klanten het allerbeste natuurlijk.

Wanneer wij een marketingplan maken voor jou, hebben we een aantal vaste workflow waar we ons aan houden.

  • Stap 1 – Het start bij de kern. Door bij jou langs te komen, strategiesessies te houden, een performance- en contentanalyse uit te voeren wordt er een nulmeting gedaan. Team Strategie komt hier tot de kern van het bedrijf.
  • Stap 2 – Een duidelijke visie. Samen met het bedrijf wordt een strategiedocument opgesteld en vervolgens met Team Executie een jaarplan ontworpen. Hierin worden de missie, de visie en doelen van het bedrijf volledig uitgewerkt. Plus een uitgebreide planning met hierin hoe ieder team gaat bijdragen aan het behalen van deze doelen.
  • Stap 3 – Van denken naar doen. Datagedreven storytelling vanuit de missie. Dat is waar Ten Stripes voor staat. Team Executie gaat vanaf hier extra hard aan de slag om ervoor te zorgen dat de strategie daadwerkelijk wordt uitgevoerd en de opgestelde doelen behaald.
  • Stap 4 – Partner in crime marketing. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de voortgang en ontwikkelingen. Dit door middel van een wekelijks verzonden dashboard (Whatagraph), een jaarrapport en nauw klantcontact.
  • Stap 5 – Repeat. Wat gaat er goed, wat kan er beter? We kijken op alle vlakken kritisch naar de resultaten en delen deze bevindingen binnen het team en met de klant. Vanuit deze resultaten zoeken we naar verbetering. Zo blijven we altijd reflecteren & optimaliseren.

Met dit marketing plan in handen kun jij direct aan de slag. Of je laat het ons uitvoeren, dat mag ook.

 

 

Gewoon jouw marketing doen

Heb je allemaal niet zo’n zin in missies, visies en kernwaarden en zoek je gewoon een belachelijk goed online marketingbureau om jouw marketing uit handen te geven?

Ok, we’ve got you.

We checken je website en social media kanalen op kwaliteitsstandaarden, bekijken wat er anders moet en starten dan met advertentie campagnes bouwen. Op Google, Facebook, LinkedIn, Pinterest… wat het beste bij jouw bedrijf past.

Onze experts weten precies hoe ze een goede basis instellen om te starten met adverteren volgens de nieuwste standaarden. Daarna blijven we elke maand experimenteren binnen jouw doelen, om de advertenties elke maand beter te maken. Een advertentie campagne aanmaken is één ding, hem onderhouden is een andere expertise.

Dus zeg jij: Ja, ik wil dat jullie mijn online marketing doen? Joe, even contact opnemen!

 

 

Jouw duurzame bedrijf goed onder de aandacht brengen

Duurzaamheidsdenken gaat net als het internet niet meer weg, deze strategie richt zich niet alleen op vertellen, maar vooral op doen. Wij helpen jou en je team met een uitgekiende strategie waarbij de cultuur van je bedrijf op één staat.

Ten Stripes leeft op van bedrijven met een duurzame gedachte. Het is precies waar onze Stripers elke dag hun bed voor uitkomen. Online marketingbureaus zijn er honderden, maar wij zetten ons beste beentje voor bij onze duurzame klanten.

Dat komt omdat onze missie is: De nieuwe economie groter maken dan de traditionele.

Zoek je een marketing partner die hier ervaring mee heeft én dezelfde passie heeft als jouw bedrijf? Dan is contact opnemen met ons een no-brainer.

Wil jij onze hulp bij de marketing voor jouw bedrijf?

Wij delen je gegevens niet met derden.