Stap 1: marketing 3.0 strategie

Wat maakt jouw uniek? Dat gaan we uitzoeken! Door middel van een strategische sessie gaan we samen met jou op zoek naar de kernwaarden van je bedrijf. Maar ook naar de USP's, de (lange termijn) doelen, de belangrijkste persona en natuurlijk je missie en visie.

Stap 2: storytelling

Hoe breng je jouw boodschap naar buiten en hoe bereikt deze boodschap de juiste mensen? Om daar antwoord op de geven gaan we samen jouw verhaal op papier zetten. Hiermee zorgen we ervoor dat alle content die je maakt en naar buiten brengt relevant is voor jouw doelgroep.

Stap 3: KPI's & impact

Proberen, aanpassen, bijwerken, weer experimenteren. De impact die je maakt vatten we samen in een data dashboard. Zo houd je realtime grip op de commerciële en resultaten en de impact die je maakt.

Aanmelden

 

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij écht impact maken maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie?

Meld je dan via onderstaand formulier aan. Binnen 24 uur heb jij een mailtje van ons met meer info.

Wanneer kan je (digitaal) meedoen?

  • Oktober (6, 13 en 27 oktober van 16:30 tot 20:00)

De sessies zijn digitaal. Je krijgt hiervoor een uitnodiging. En we gebruiken awesome tools om het gezellig en effectief te maken. Dat beloven we.

Meld je nu aan: