The Impact Project

The Impact Project is een programma waarbij startups/MKB/studenten met duurzame ambities geholpen worden om hun eigen verhaal ijzersterk en oprecht te kunnen vertellen met als doel: startups ondersteunen om hun commerciële en impact doelstellingen hand in hand te laten gaan om zo hun bedrijf én hun impact te laten groeien.

Het programma kan je gratis online volgen waarbij je door ervaren impactmarketeers concrete handvatten krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Verwacht in het programma overzichtelijke modules, opgedeeld in lessen met opdrachten die je zelf kan uitvoeren of met je team. Er is een duidelijke uitleg bij iedere opdracht in de vorm van korte video’s. Verwacht dus geen saaie langdradige verhalen maar kleine stappen en vlotte verhalen. Wel zo lekker toch?!

Meer weten? Lees dan snel onze pitch! 

Op 2 maart lanceren wij het programma. En dit doen we graag samen met jou. Meer weten? Neem een kijkje en claim snel je ticket!

 

Wauw! Wat een energie heb ik van the Impact Project gekregen. Een zeer interactief programma wat geschikt is voor bedrijven en ondernemers in verschillende fases.

Nutte van Belzen (CC Diagnostics)

 

Vragen? Vragen!

 

Heb je vragen over ons programma en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We drinken graag (online) een kop koffie om dit uitgebreid met je te bespreken!

foto__Caro Jongert - community manager

Caro Jongert

Community Manager
+31 618098499
caro@tenstripes.nl

foto__Bart Joling - Directeur en Marketingstrateeg

Bart Joling

Directeur & Marketingstrateeg
+31 618810777
bart@tenstripes.nl