The Impact Project

Duurzame ambities maar echt niet weten waar je moet beginnen? Dan is The Impact Project precies wat je zoekt! Lees snel verder….

The Impact Project is een digitaal platform waarbij startups/MKB/studenten met duurzame ambities geholpen worden om hun eigen verhaal ijzersterk en oprecht te kunnen vertellen met als doel: startups ondersteunen om hun commerciële en impact doelstellingen hand in hand te laten gaan om zo hun bedrijf én hun impact te laten groeien.

Het programma kan je gratis online volgen waarbij je door ervaren impactmarketeers concrete handvatten krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Verwacht in het programma overzichtelijke modules, opgedeeld in lessen met opdrachten die je zelf kan uitvoeren of met je team. Er is een duidelijke uitleg bij iedere opdracht in de vorm van korte video’s. Verwacht dus geen saaie langdradige verhalen maar kleine stappen en vlotte verhalen. Wel zo lekker toch?!

Maak je eigen account aan en doorloop het programma lekker wanneer jij dat wilt. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Dan helpen we je graag verder.

foto__Amber Slump

Amber Slump

Junior Social Media Specialist
+316 19650710
amber@tenstripes.nl

foto__Bart Joling - Directeur en Marketingstrateeg

Bart Joling

Directeur en marketingstrateeg
+316 1881 0777
bart@tenstripes.nl

foto__Lucinde Terluin - Head of Content Strategy

Lucinde Terluin

Head of Content Strategy
+316 1275 5243
lucinde@tenstripes.nl