Onze cases

Onze Cases

foto__Case – Fairtrade Original

Klantcase: Fairtrade Original

De missie van Fairtrade Original is om eerlijk eten en drinken bereikbaar te maken voor iedereen door het ontwikkelen van lokale handelsketens. Ten Stripes werkt met haar digitale skills daar aan mee!

foto__Case – Bouwgroep noord

Klantcase: Bouwgroep Noord

Duurzame, industriƫle utiliteits- en woningbouw en een hoop plezier en klantgerichtheid? Ten Stripes wist het om te zetten tot een toffe bedrijfsvideo.

foto__Case- Parkos

Klantcase: Parkos

Extra handjes en een frisse blik? Parkos vond het bij ons. Een mooie samenwerking als strategische sparringpartners!

foto__Case – BioBTX

Klantcase: BioBTX

“Waar staan we voor, en wat is onze visie, missie en kernwaarden?” was de vraag van BioBTX. Samen met hen en SAMEEN brachten we structuur aan en bepaalden we de weg naar de toekomst.

foto__Case – Omrin

Klantcase: Omrin

Met een mooie uitdaging kwam Omrin bij Ten Stripes: effectief invulling geven aan employer-branding door samen met een aantal andere bedrijven te laten zien dat Omrin toonaangevend is in de Circulaire Economie. Die uitdaging pakten we aan!

foto__Case – UmaMeats

Klantcase: UmaMeats

Hoe maak je zeewier sexy? Door het verhaal erachter te vertellen. Dat verhaal zette we samen met Umameats op papier.

foto__Case – Multiplus

Klantcase: Multiplus

Multiplus daagde ons uit om op pragmatische, scherpe, maar ook ontspannen wijze het online marketing niveau een tree omhoog te helpen. En dat deden we. En met veel plezier!

foto__Case – Happy Tosti

Klantcase: Happy Tosti

Hoe communiceer je bewuste keuzes die je als bedrijf maakt op een goede manier met je klanten en je ambassadeurs? Ten Stripes hielp Happy Tosti met deze uitdaging en werd tijdens het traject zelf ook van van dit prachtige bedrijf.