Goede Marketing verhalen

Goede verhalen

Voor goede verhalen moet je inderdaad hier zijn. Zoals je misschien al wel doorhebt kunnen we jou alleen goed helpen als we zelf op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op marketinggebied.

We zouden geen echte marketeers zijn, als we niet overal wat van vinden. Geen gezeur natuurlijk, maar wel een goed verhaal over wat ons bezighoudt en hoe we bepaalde aspecten in marketing eigen maken. In onze blogs, nee  goede verhalen (!), lees je hoe wij (nieuwe) dingen aanpakken en toepassen. Als je durft nodigen we jou graag uit om er ook wat van te vinden.

Quote goede verhalen

Goede Verhalen

foto__GPT-3 verandert de manier waarop we teksten schrijven

Content Creëren met AI

foto__Management Ten Stripes neemt aandelen over van Het Hoofdkantoor

Nieuws!

Na ruim drie jaar onder de vleugels van Het Hoofdkantoor te hebben gewerkt staat Ten Stripes, als marketingbureau met een duurzame missie, op eigen benen.

foto__Het belang van greenwashing

Het belang van greenwashing

‘’Zolang er geen supermarkt bestaat met als missie om burgers op een verantwoorde manier te voeden, is elke supermarkt een greenwasher’’

foto__Blog – Put your spy glasses on

De Content Audit

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je een overzicht krijgt van de huidige content prestaties op jouw social media kanalen? Bekijk hier dé ideale methode. 

foto__De customer journey – alles wat je moet weten

De customer journey

Bereik jij jouw doelgroep met de juiste boodschap? Op het juiste moment? En via het juiste kanaal? Om hier inzicht in te krijgen is het in kaart brengen van de customer journey cruciaal. Lastig? No worries, wij helpen je erdoorheen. 

 

foto__Nudging in de digitale omgeving

Nudging in de digitale omgeving

Consumenten stimuleren om online duurzame keuzes maken? Zet nudges in om ze een duwtje in de goede richting te geven!

foto__Green Friday 2021

Green Friday 2021

Green Friday: wat is het precies, wat zijn de verschillen met Black Friday en hoe kun je zelf je voordeel halen uit Green Friday? Je leest het in deze blog!

foto__Linkbuilding 3.0

Linkbuilding 3.0

foto__Gratis Google Shopping

Gratis je producten in Google Shopping

Na succesvolle introducties in verschillende landen is Nederland nu aan de beurt. Google heeft namelijk sinds half oktober de gratis productvermeldingen op Google Shopping in Nederland geïntroduceerd. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

foto__Interactieve content – dé marketingtrend van 2021

Waarom interactieve content werkt

Interactieve content is dé manier om jouw bezoekers te betrekken bij je verhaal. Wat het is en hoe het werkt? Dat leggen we je allemaal uit in deze blog!

foto__SEO met een vleugje magie

SEO met een vleugje magie

SEO werkt. Hoeven we niet ingewikkeld over te doen, SEO heeft zich meer dan bewezen en doet dat nog altijd. SEO is voor de vindbaarheid van je websites of shop van essentieel belang. Maar heel eerlijk, SEO is heel stiekem ook een beetje saai.

foto__Duurzaam consumentengedrag

Duurzaam consumentengedrag

Een duurzame samenleving kan onmogelijk saai zijn. Lees in de whitepaper hoe mensen tot aankoopbeslissingen komen. En wat de rol van duurzaamheid daarin is.