Goede Marketing verhalen

Goede verhalen

Voor goede verhalen moet je inderdaad hier zijn. Zoals je misschien al wel doorhebt kunnen we jou alleen goed helpen als we zelf op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op marketinggebied.

We zouden geen echte marketeers zijn, als we niet overal wat van vinden. Geen gezeur natuurlijk, maar wel een goed verhaal over wat ons bezighoudt en hoe we bepaalde aspecten in marketing eigen maken. In onze blogs, nee  goede verhalen (!), lees je hoe wij (nieuwe) dingen aanpakken en toepassen. Als je durft nodigen we jou graag uit om er ook wat van te vinden.

Quote goede verhalen

Goede Verhalen

foto__De A/B test van 16 mei: het antwoord

A/B test

Vrijwel elke millennial zit te twijfelen bij een email naar een klant of er een uitroepteken bij moet om te laten zien hoe enthousiast ze zijn. Maar het is natuurlijk de vraag of dit werkt. Dit hebben we getest en hier lees je het antwoord.

foto__Kernwaarden bepalen

Kernwaarden bepalen

Kernwaarden, core values, non-negotiables. Hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn essentieel voor het lange termijn succes van je bedrijf.

foto__Missie en visie formuleren

Missie en visie formuleren

Een bedrijf met een inspirerende missie en visie dat goed geïmplementeerd is presteren tot 120% beter.

foto__Het belang van een veilige werkplek

Het belang van een veilige werkomgeving

Van sunday scaries naar werkgeluk. In dit blog vertellen we wat sociale veiligheid is en waarom een veilige werkomgeving zo belangrijk is.

foto__De A/B test van 21 april: het antwoord

A/B test: klikken of conversies

We hebben vorige week weer een A/B test met je gedeeld: klikken of conversies. Wie is deze week de winnaar? A of B?

foto__Van liefde naar klantgeluk

Van liefde naar klantgeluk

Liefde begint vaak met verliefdheid. Dat is de makkelijkste (en leukste) fase van een relatie. Alles gaat vanzelf. Je doet leuke dingen met elkaar. Misschien ben je onzeker hoe serieus het is, maar je hebt in elk geval veel plezier samen. Als de verliefdheid steviger wordt, kies je echt voor elkaar. Dat is helemaal fijn. Samen kun je de wereld aan. Tussen klanten en partners gaat dat ook zo.

foto__Hoshin Kanri methode

Hoshin Kanri methode

Krijg je de nieuwe bedrijfsstrategie niet goed genoeg geïmplementeerd? En vind je het lastig mensen mee te krijgen? De Hoshin Kanri methode is ideaal om je strategische doelen te vertalen naar de dagelijkse praktijk gebaseerd op een pragmatische manier om continu feedback te geven en krijgen.

foto__3H Model

Het 3H-model

Hoe zorg je er nou voor dat je elke week weer nieuwe én originele content op de socials hebt staan? Hoe kom je aan nieuwe en relevante blog onderwerpen zonder volledig in de stress te zitten de dag van tevoren? Lees onze nieuwste blog over het 3H-model en waarom dit zo handig is.

foto__Impact Analfabetisme

Impact Analfabetisme

Waarom impact second ondernemers vragen moeten stellen en hoe impact first ondernemers kunnen helpen. Lees hier ons nieuwste blog over impact ondernemen in samen werking met Willemien Vreugdenhil.

foto__Marketingstrategie

Een marketingstrategie maken

Om klanten en consumenten aan te trekken en fan van je te maken van je organisatie heb je een goede marketingstrategie nodig. Hoe doe je dat precies?

foto__De A/B test van 8 februari: het antwoord

A/B test: het antwoord

Een tijdje terug hebben we je op onze social media kanalen een vraagstuk voorgelegd. We hebben namelijk weer een A/B test ingezet en het was aan jou de vraag welke het beste zou presteren. A of B?

foto__Leiderschap van de Nieuwe Economie

Leiderschap van de Nieuwe Economie

Leiders van de Nieuwe Economie. In deze blog leggen wij uit waarom we deze leiderschapspositie innemen en waarom we jou nodig hebben.