Missie/visie

Lucinde Terluin - Head of Content Strategy

Ten Stripes maakt marketing met een missie. Wij creëren datagedreven storytelling wat zorgt voor een menselijke connectie met je publiek.

Onze missie
De Nieuwe Economie groter maken dan de traditionele.
Onze visie
Door de inzet van marketing 3.0 strategieën bedrijven helpen groeien en bloeien. De executie hiervan doen we door oprechte en ijzersterke verhalen te verspreiden over de juiste kanalen en op het juiste moment. De mensen die met ons werken zijn intrinsiek gemotiveerde marketeers die het beste willen voor jou én voor de wereld.

Dit is waar wij voor staan

Wij zijn zorgzaam
We zorgen voor elkaar, voor onze klanten en voor onze partners. We zorgen ervoor dat zaken goed geregeld zijn en zetten de menselijk maat hierbij altijd voorop.
Wij helpen groeien en bloeien
Bedrijven huren ons in om iets te laten groeien. Wij laten jouw bedrijf ook bloeien door het de juiste aandacht te geven. En natuurlijk groeien en bloeien we ook als personen, collega’s en leiders van de nieuwe economie.
Wij zijn authentiek
Wij zijn niet zomaar een bureau, wij zijn een bureau dat het net even anders aanpakt, een tikje rebels is, in your face is als het moet. Maar vooral ook een groep prachtige persoonlijkheden met schitterende imperfecties.
Overige waarden
Naast deze kernwaarden vinden we oprechtheid en hard werken belangrijk en zijn we ambitieus in het behalen van onze doelen. En dat alles doen we met een hele hoop plezier!

Sustainable Development Goals

Wij maken ons hard voor 3 SDG’s. Bekijk de pagina om te zien wat onze impact doelstellingen voor 2020 en 2030 en hoe we deze gaan halen. Daarnaast maken we impact op alle 17 SDG’s door onze klanten op strategisch niveau te verbinden aan de ontwikkelingsdoelen.